Moederdag komt weer dichterbij. Voor veel mama’s is het een heel speciaal jaar geweest, zet daarom je mama dit jaar eens extra in de bloemetjes!

Veel mama’s hadden dit jaar ook een net iets andere rol dan andere jaren, ze sprongen ook in als leerkracht, speelvriendje of mama-op-afstand!

Verras daarom je mama dit jaar met een origineel cadeau en laat een foto van jullie beiden inlijsten. Laat deze onmiddellijk bij je thuis (of bij je mama voor een nog groter verrassingseffect) leveren!

Nog wat inspiratie nodig?

Ontdek onze 3 favoriete kaders en kader ideeën!

Sophia – Naturel

Deze smalle houten fotokader (1,80 cm breed) in naturelle eikkleur is een sobere en kwaliteitsvolle kader.

Door de soberheid van deze kader is hij zeer geschikt voor kleurrijke foto’s met meerdere personen! Kies dus voor eentje van jou en je mama met een kleurrijke achtergrond of ga voor eentje van de hele familie!

Je kan onze Sophia volledig aanpassen naar eigen smaak en afstemmen op je interieur!

De Sophia is namelijk beschikbaar in brons, naturel, grijs, zilver, zwart, wit en bruin. Je kan ook kiezen om een witte of zwarte passe-partout toe te voegen. Dit is een extra rand rond de foto die je totaalbeeld wat meer rust geeft. De Sophia is beschikbaar in meerdere fotoformaten: van 10×15 cm t.e.m. 30×40 cm zonder passe-partout. Kies je voor een passe-partout, dan is het grootst mogelijke fotoformaat 20×30 cm.
Let op! Wij gebruiken steeds het fotoformaat! De kader zal dus iets groter zijn!

Olivia – rood

Houdt je mama van wat meer kleur? Kies dan voor een rode fotokader! Dit is niet echt alledaags maar kan in het juiste interieur de finishing touch geven!

Wij zelf vinden een rode fotolijst het mooist in combinatie met een rustig eentonig beeld of een zwart-wit portret!

Ook deze kader kan je natuurlijk nog aanpassen! Kies uit de kleuren taupe of zelfs marmer- of betonlook. De Olivia heeft een dikkere profiellijst (2 cm) dan de Sophia (1,80 cm), waardoor deze ook wat meer opvalt.

Olivia is beschikbaar in de formaten 10×15 cm tot en met 50×70 cm. Ook hier kan je weer kiezen voor een witte of zwarte passe-partout!

Jess – wit

Met meerdere thuis? Ga dan voor een multifotokader! Kies elk je favoriete foto van jou en je mama en maak een leuke collage.

Verras zo je mama met een fotokader met foto’s van al haar (klein)kinderen!

Wij kozen voor de multilijst Jess in wit. Jess bevat 3 fotovakjes van 10×15 cm.

Door de brede lijst kan deze multifotokader ook eenvoudig blijven staan. Wil je hem dus liever niet ophangen? Kies dan een leuk plaatsje op de kast of schouw en vereeuwig jullie herinneringen daar.

Ben je met meer dan 3 thuis? Neem dan zeker een kijkje naar al onze multikaders. We hebben zelf een multifotokader met 27 foto’s (Claire).

Tag ons op Instagram @print_and_frame bij het geven van jullie cadeautjes!