Het mooiste Vaderdagcadeau!

Nadat we enkele weken geleden onze mama’s in de bloemetjes hebben gezet, is het nu de beurt aan onze papa’s!  

Ook voor hen hebben we enkele originele (foto)ideeën.

Lees er alles over in onze nieuwste blogpost!

Vakantiefoto’s

Heb je nog leuke vakantiefoto’s van jou en je papa (of je partner met jullie kindjes) op je smartphone of je laptop staan? Laat deze via onze website inkaderen zodat ze nooit verloren gaan!  

Omdat vakantiekiekjes over het algemeen heel wat verschillende kleuren bevatten, kozen wij om deze in te kaderen in een neutrale lichte multifotokader.

We kozen voor de fotokader Gaëlle in de kleur naturel. Deze naturel houten fotokader laat jouw mooiste foto’s nóg meer stralen! De multifotolijst kan hangen in beide richtingen. De witte passe-partout zorgt voor rust en brengt de foto’s nog meer tot hun recht!

Wat denken jullie?

Spontane gekke foto’s

Is jouw papa een echte clown? Ga dan voor foto’s van jullie leukste en grappigste momenten! Die keer dat jullie allemaal dezelfde pyjama aanhadden, iedereen (incl. papa) in een disneyprinses verkleed was of een foto waarbij iedereen gekke bekken trok.   

P.S. voor de echte grote clowns hebben we multifotokaders in ons assortiment die plaats bieden voor wel 16 foto’s! Bv. de Louisa, deze multifotolijst in naturelle houttint is voorzien van een passe-partout voor 16 foto’s in formaat 10x15cm! De Louisa bestaat in naturel, bruin en grijs.

In de foto hiernaast zie je onze Céline in naturel. Het is een houten fotokader met gebroken witte passe-partout.

Portretten

Op zoek naar een stijlvol fotogeschenk dat binnen het interieur van je papa past? Ga dan voor een klassiek portret. Kies het mooiste portret van jou en je papa en ga voor een stijlvolle zwarte kader met een witte passe-partout.

Voor een extra mooi effect kies je een zwart-wit portret. Dit kan je makkelijk doen aan de hand van een filter!  

We kozen voor de Céline in zwart. Deze houten fotokader is perfect geschikt voor het inlijsten van portretten en nog meer voor een zwart-wit foto.

Natuurfoto’s

Zijn jij en je papa echte natuurliefhebbers? Kader jullie foto’s dan in om steeds herinnerd te worden aan jullie leukste bos-, berg-, skimomenten!

Voor foto’s die in het bos genomen zijn, ga je best voor een witte fotokader, deze komen met een fotokader in een lichte kleur het best tot hun recht!

Ontdek de witte Joëlle. Deze witte houten fotokader voor 3 foto’s zorgt ervoor dat jouw mooiste foto’s nóg meer stralen! De multifotolijst kan hangen in beide richtingen.

Wij wensen alle papa’s het allerbeste voor jullie speciale dag!
We zijn heel benieuwd naar de reacties op alle cadeautjes! Vergeet ons niet te taggen op Instagram @print_and_frame!