hoe werkt het

upload je foto

Laad 1, 2, 3 of meerdere foto’s op die je overweegt te gebruiken.
      
Tip:
Laad meer foto’s op dan je uiteindelijk wil gebruiken. Zo kan je in stap 2 en 3 nog gemakkelijk je collage aanpassen.

kies je kader

In deze stap zie je al je opgeladen foto’s direct in allerhande fotokaders verschijnen. Zo zie je gemakkelijk of je foto het mooiste uitkomt in een zwarte, witte, grijze, rode of andere fotokader. Ook kunnen alle kaders gekozen worden met witte, zwarte of zonder passe-partout. Aan de hand van filters kan je snel je favoriete fotokader vinden. Laat de interieurontwerper in je volledig los!

Tip:
Voor het kiezen van de juiste fotokader: Kijk naar de kleuren van je foto en van je interieur. Voeg eventueel een passe-partout (wit of zwart) toe voor meer rust in je ontwerp.

finaliseer

In deze laatste stap kan je de compositie van je collage nog aanpassen. Sleep je foto’s naar de gewenste positie en zoom, knip, draai je foto om de picture perfect te creëren.

Gemakkelijk inlijsten

In slechts enkele kliks kan je je favoriete familiefoto’s, trouwfoto’s maar ook hippe prints of quotes, … bestellen! Wij lijsten het professioneel in.

Ontdek onze uitgebreide assortiment fotokaders. We hebben fotokaders met passe-partout (de witte rand tussen het fotokader en je foto), zonder passe-partout. Wil je graag een fotokader voor 1 foto of net een kader waar je meerdere foto’s in kwijt kan? We hebben het allemaal!

Je hebt keuze tussen fotokaders van allerlei verschillende kleuren.

Hoe lijsten wij in?

Op het moment dat je bestelling binnenkomt, gaan we aan de slag! De prints worden nagekeken en doorgestuurd naar de printer.

Eenmaal uitgekomen, is het belangrijk dat ze 24u drogen om een perfecte kwaliteit te garanderen. Eenmaal de prenten droog zijn, lijst ons team je prenten en je gekozen fotokaders in. Hierna wordt je bestelling verpakt en verstuurd naar het opgegeven leveringsadres.

Heb je vragen of ben je niet 100% tevreden, mail ons!

Hoelang duurt het?

Na het bevestigen van jouw bestelling, ontvang je van ons een orderbevestiging per mail.

Het afgewerkte product wordt binnen de 4 à 5 dagen geleverd.

Via e-mails van onze verzendpartner DPD, houden we je op de hoogte van het exacte moment van levering.

Hungry for more info? Bekijk onze FAQ!