Print & Frame als trotse friend van Sundae!

Wat is Sundae?

Ken jij Sundae al?
Sundae is een blog die de bezoeker verwelkomt in een inspiratiewereld vol haalbare woonideeën. Ze kijken binnen bij de diverse interieurliefhebbers en delen de inspiratie van de woningen waarin geleefd wordt.

De woonverhalen brengen geen ideaal beeld maar tonen de leefwereld van echte mensen met verschillende stijlen. Op die manier creëert Sundae een community waarin iedereen creatief geprikkeld wordt. Daarnaast transformeren ze eigenhandig renovatiepanden in samenwerking met hun Sundae Friends.

Over die renovatiepanden gesproken, Sundae is sinds enkele weken gestart met de verbouwingswerken van hun eerste Sundae huis!

Eline, de bedenker van Sundae kocht begin dit jaar een vervallen pand gelegen in Roeselare. Nu, een paar maanden later, neemt Sundae je mee achter de schermen van de verbouwingen aan het eerste Sundae huis. Samen met hun bouw- en interieurpartners die ze hun ‘friends’ noemen knappen ze panden helemaal op en richten ze in tot een warme en gezellige thuis.

Print & Frame als trotse friend van Sundae!

Wie zijn die friends nu? Vraag jij je waarschijnlijk af. Wel, de Sundae friends zijn een aantal betrouwbare, Belgische en vooral hippe merken. En wij zijn er één van! Als trotse Sundae friend zal Print & Frame zorgen voor leuke aankleding van de muren met ingelijste prints of persoonlijke foto’s van de toekomstige inwoners. Want zeg nu zelf, ingelijste prints aan de muur geven meteen kleur en persoonlijkheid aan je interieur. Van toilet tot slaapkamer, wij helpen Sundae voor elke ruimte aan een leuke ingelijste print!

Volg Print & Frame en Sundae op sociale media!

Ben jij door het lezen van deze blog super benieuwd naar hoe het verder gaat? De komende 8 maanden kan je de verbouwingen op de voet volgen via sociale media!
Volg Print & Frame en Sundae op Instagram om mee te zijn met alle updates over het Sundae huis!

See you there!