Een ingelijste foto als origineel Kerstcadeau!

It’s beginning to look a lot like Christmas! Ben je op zoek naar een persoonlijk kerstcadeau voor je zus, mama, dochter of beste vriend? Geef een ingelijste foto cadeau! Ontzie je je al het knip-, druk- en plakwerk? Geen nood! Print & Frame helpt je graag mee in het vinden van het perfecte kerstcadeau!
Ontdek onze handige tool waar je in 3 simpele stappen jouw leukste herinneringen kan laten inkaderen.

Als je denkt aan Kerst, denk je aan warme en gezellige kleuren. Ontdek onze favoriete fotolijsten die perfect passen in dit kleurenpallet en dus het ideale kerstcadeautje vormen.

Fotolijst Sophia in bruin en naturel

De Sophia in bruin of naturel is dé perfecte fotolijst voor deze periode van het jaar. De warme bruine of naturelle kleur geeft aan jouw interieur hét gezelligste sfeertje tijdens je kerst en nieuwjaar dinertjes.

Fotolijst Sophia is een smalle houten fotokader. Kies voor de -less is more- look zonder witte passe-partout (rand rond foto) of geef jouw foto wat extra dimensie met een witte of zwarte passe-partout.

Upload een leuke foto van jezelf en de persoon aan wie je het cadeautje geeft. Kies de Sophia fotokader in bruin of naturel en geef tijdens de feestdagen het leukste en vooral persoonlijkste kerstcadeau! Deze lijst is beschikbaar in meerdere fotoformaten (10×15, 13×18, 15×20, 20×20, 20×25, 20×30, 30×40) en is voorzien van kwaliteitsglas.

Fotokader Olivia in rood

Geef je liever een kerstcadeau met wat kleur tijdens de koude winterdagen?

Breng kleur in het interieur van de persoon aan wie je het cadeau schenkt deze kerstperiode. Ook hier heb je de keuze tussen een strakke look met de fotokader zonder passe-partout (rand rond foto) of wat meer rust in je interieur met een witte of zwarte passe-partout.

Fotokader Olivia is een strakke houten fotolijst. De lijst is voorzien van kwaliteitsglas, vanaf fotomaat 50x70cm is er kunststofglas voorzien.

Mila in wit

Op zoek naar dat tikkeltje meer?
Heb je heel veel leuke foto’s met jouw geliefde, vriendin, zus, mama, papa of wie je ook wil verrassen? En vind je het moeilijk om te kiezen tussen al deze herinneringen? Ga dan voor een multi fotolijst zoals de Mila in wit! Upload je 4 favoriete foto’s en begin met het creëren van jouw persoonlijk fotocadeau.

Fotokader Mila heeft plaats voor 2 horizontale foto’s en 2 verticale foto’s.

Jouw herinneringen horen thuis in je interieur en niet op jouw telefoon, fototoestel of tablet. Bij Print & Frame zijn we gedreven om jouw mooiste momenten tot leven te brengen en ze een plekje te geven in jouw interieur.

Sta jij ook zo te popelen om jouw persoonlijke kerstcadeautjes te geven?

Vergeet niet om ons te taggen op social media als je een cadeautje van Print & Frame geeft of krijgt!