Foto’s online inlijsten in 3 stappen

Foto’s online inlijsten wordt kinderspel met Print & Frame. Volg de 3 eenvoudige stappen en laat zo jouw mooiste momenten een leven lang meegaan! Jouw ingelijste foto wordt kant-en-klaar bij je thuis geleverd. Klaar om een plaatsje in jouw interieur en hart te veroveren.

STAP 1

Upload jouw foto.

Laad eerst jouw gekozen bestand(en) op in onze tool.

STAP 2

Kies een fotokader

Kies de meest passende fotokader voor 1 of meerdere foto’s, het formaat van je lijst en of je het met of zonder passe-partout (rand rond foto) wilt.

STAP 3

Knip je foto (eventueel) wat bij

Tot slot finaliseer je jouw foto. Hier kan je de foto bijsnijden en/of draaien en creëer je jouw picture perfect!

Lijst je foto’s online in en zeg voorgoed goodbye tegen knip-en-plakwerk!

Herken je de DIY-struggle? Je hebt een mooie foto op je gsm en wil deze een plaatsje geven bij je thuis, maar hoe begin je daaraan? Je laat je foto ergens printen en koopt een leuke fotokader aan. Maar eenmaal thuis, merk je dat de foto – net niet – past in je kader. Ja lap! Dan maar oplossen door hier en daar wat bij te knippen. Maar oh no, nu heb je wel niet te veel afgesneden zeker? Snel coveren met wat lijm en klaar is kees…?

Wil je ook af van dit gedoe? Wel bij Print & Frame lijsten we jouw foto’s, grafische prenten, posters of kunstwerken met de grootste zorg in! Je ontvangt jouw afgedrukte en ingelijste foto kant-en-klaar. Geen schaar, lijm, meetlat, … nodig! Klaar om een plekje in jouw huis te bemachtigen.

Bestel jouw framed art, sit back and relax!
Wij gaan met je bestelling aan de slag.

Foto's online laten inlijsten? Ben jij op zoek naar een ingelijste fotokader? Bij Print & Frame ben je aan het juiste adres!
Foto's online laten inlijsten? Ben jij op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeau? Bij Print & Frame ben je aan het juiste adres!

Een ingelijste foto: het ultieme cadeau om harten te veroveren

Je kent het wel: je krijgt een hippe poster, een foto met veel emotionele waarde of een kunstwerk van je favoriete kunstenaar als cadeau, super blij mee. Je bergt het op in de hoogste lade van de kast en jouw cadeau blijft maanden lang bestoft liggen!

Geef dit jaar jouw dierbaren een ingelijste foto die helemaal afgewerkt en klaar is om op te hangen. Geen DIY-projectje, geen gedoe!

Print & Frame biedt je de mogelijkheid om de foto, poster of kunstwerk die je wenst geprint en ingelijst naar jou op te sturen!

Denk aan Kerstmis, Moederdag of een verjaardag. De nieuwste selfie met je vriendin, een speciale foto met jouw mama, een portret van jouw hond, een betekenisvolle quote, …

Ontvang jouw cadeau of laat het leveren bij de gelukkige in slechts 3 kliks, eenvoudig en attent!

Volg ons op sociale media voor meer inspiratie @print_and_frame