Geef je mama een uniek en persoonlijk Moederdag cadeau!

Het is weer bijna zo ver, de dag van de mama’s, tantes, zussen, mentors, … Moederdag komt eraan! Geef je mama dit jaar een uniek en persoonlijk Moederdag cadeau dat speciaal voor haar gemaakt is.

Ze verdienen het elke dag, maar toch is het niet altijd even evident om het perfecte Moederdag cadeau te vinden. Elke mama houdt zeker en vast van iets waar je tijd en moeite hebt ingestoken zoals een kaartje, een mooie tekening of een ontbijt op bed. Een fotokader met haar oogappeltjes in, zal ze dus gegarandeerd heel leuk vinden om te krijgen.

Keer dan ook even terug in de tijd met een paar van jullie mooiste momenten en daarvoor is Print & Frame dé ideale tool.

Kies je favoriete foto’s, upload ze en zoek vervolgens je favoriete kader uit. Wij zorgen er voor dat jouw prachtige (ook al zeggen we het zelf) geschenk helemaal tot in de puntjes verzorgd wordt voor we het jouw richting uitsturen.

Ontdek onze favoriete fotolijsten voor Moederdag:

De Marie; Een leuke kader waarbij je kan kiezen tussen wel of geen passe-partout. Een pas wat? Een passe-partout! Dat is een kartonnen rand rond een foto of afbeelding die ruimte creëert tussen de foto en het lijstprofiel. Heb je liever een ietwat donkerdere kader? Geen zorgen, ons Marie kan je ook in het grijs of bruin verkrijgen.  

De Helena; Een houten fotokader waarin je tot wel 4 van je favoriete foto’s kan steken. Perfect wanneer je er maar niet uit raakt welke foto je wil. Te verkrijgen in zwart hout of naturel hout.

De Céline; Onze Céline is beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Talking about range. De ideale kader voor elk interieur. Opnieuw met of zonder passe-partout, de keuze is aan jou.

Geef jij een ingelijste foto aan jouw mama cadeau? Vergeet ons niet te taggen op Instagram @print_and_frame!