Het Sundae huis is af!

Zoals je misschien al weet zijn wij één van de friends van Sundae en zoals het echte vrienden betaamt mochten wij dan ook voor het Sundae huis de prints en de frames voorzien. Graag gidsen we je eens door onze keuzes voor het Sundae Huis.

We beginnen met het kleinste (maar daarvoor niet minst leuke!) kamertje. Omdat er veel zwarte elementen in het toilet terugkeren, hebben we gekozen voor een zwarte houten fotokader. Joëlle is een multifotolijst waarin 3 foto’s kunnen. Gemakkelijk om er, net als ons, een leuke quote in te verwerken.

Daarna lopen we door naar de woonkamer. Daar hadden we de ruimte om 4 kaders uit te hangen. Omdat er links een felle print te zien is in de kader “Ivy” kozen we voor het aan de rechterkant iets rustiger te houden en opnieuw voor neutrale zwart/wit foto’s en bijpassende kaders te gaan. Deze kan je terugvinden onder de naam Céline.

Als we een beetje verder wandelen komen we uit in de eetkamer. Daar combineren we een Sophia kader met een Céline kader, beide in naturelle kleur.

Het groen van de plant in combinatie met de houten kaders vormen een leuke en natuurlijke oase.

In de keuken kozen we voor 2 smalle, houten fotokaders, de Sophia, één met passe-partout en één zonder passe-partout in een naturelle eikkleur. Qua prints combineren we opnieuw een neutrale zwart/witte print met een felle groene tekening. Zo zorgen we ervoor dat het groen van de keuken terugkomt in de prints en het zwart/wit van de foto’s een beetje een leidraad zijn doorheen het ganse huis.

Wanneer we naar boven gaan komen we op de trap een leuke multi fotolijst tegen. Hier kozen we voor de Joëlle in het wit.

De eerste slaapkamer die we binnengaan is er eentje met een toffe accentmuur. Om er dan voor te zorgen dat het niet te druk wordt, bekleden we de aanpalende muur met een toffe kalme print. Hiervoor namen we een witte Ivy met een witte pass-partout.

Op het einde van de gang kom je het schattigste kamertje van het Sundae huis binnen. In de baby/ kinderkamer kozen we ervoor om het raapje van op het tapijt (zie in foto hierboven) terug te laten komen in de Céline in naturelle kleur. Hoe cute is dit? 🙂

En dan last but not least, de masterbedroom! Omdat de slaapkamer een ruimte is waar je tot rust moet komen, kozen we hier voor Marie. Marie brengt een warme bruine houttint in je kamer, waardoor je helemaal zen bent. Gevuld met een leuke quote of een toffe prent, is je muur helemaal compleet.

Zin gekregen om zelf jouw foto’s te laten inlijsten? Print & Frame er op los!

Ben jij zelf op zoek naar een nieuw nest? Interesse in het Sundae Huis? Noteer dan zeker de #smellslikehome day in jouw agenda, op 19/06. Bezoek Immo Francois voor meer info!