Wat kozen onze influencers?

Print & Frame is voortdurend bezig met het creëren van leuke content voor de website, Instagram en Facebook. Daarbij horen natuurlijk sfeervolle foto’s in verschillende interieurs. Print & Frame is constant opzoek naar gepassioneerde influencers om samenwerkingen mee aan te gaan. We tonen je in deze blog graag wat onze influencers kozen als kader voor in hun interieur. Maak kennis met onze influencers:

LIEN APPAERTS

We gaan van start met Lien Appaerts. Lien is 30 jaar en woont samen met haar man en twee zoontjes, Luiz (4 jaar) en Jack (1 jaar) sinds een twee jaar in hun nieuwbouw woning. Op professioneel vlak is Lien cultuurfunctionaris, de verantwoordelijke voor de organisatie en programmatie binnen een cultuurcentrum. Denk maar aan theater, concerten, expo’s, … Al sinds kind heeft Lien interesse voor interieur, haar kamer is wel 10 keer van kleur en stijl veranderd!

Nu is ze iets consistenter en probeert ze in hun huis een ‘coastel feeling’ te integreren. Dit doet ze door een mix van strak interieur met voldoende warme elementen zoals hout, vintage vondsten, planten,…

Elk jaar vertrekt ze in de maand juli met het gezin, familie en vrienden voor een maand naar het eiland Ibiza. Ibizia staat gekend voor veel natuur, warmte en rust. Dat probeert Lien ook te integreren in haar interieur, zodat ze samen met haar gezin het hele jaar door dit vakantiegevoel kunnen ervaren. Doorheen de jaren heeft Lien ook al heel wat interieur stuff op het eiland gekocht.

De foto’s die Lien koos voor haar samenwerking met Print & Frame maken de look in hun huis compleet. Er hangt een prachtige foto van ‘hun baai’ in de rustgevende badkamer.

Voor de living koos ze voor een grote fotokader, Marie in formaat 40×50 cm die ze op de grond zet. De naturelle fotokader blend volledig mee in de zachte tinten van haar interieur. Lien koos voor een foto met blauwe zee-elementen uit Ibiza om zo haar living wat extra kleur te bezorgen!

Lien koos de kaders Marie en Sophia in naturel. Deze smalle houten fotokaders in naturelle eikkleur geven haar foto’s de omlijsting die ze verdienen.

Lien koos er ook voor om rond al haar foto’s een witte passe-partout te steken. Deze witte omranding zorgt dat de foto’s nóg beter tot hun recht komen en maakt het totaalplaatje wat rustiger. Kortom de perfecte match in het zandkleurige interieur van Lien!

SHAUNI ADRIAENS

We werkten ook samen met Shauni, een interieurarchitecte en blogster gepassioneerd door interieur. Het is altijd al haar droom geweest om ruimtes te creëren waarin mensen zich thuis voelen, gelukkig en geïnspireerd, om via deze weg bij te dragen aan hun welzijn. Ook in haar eigen leefwereld is ze hier vaak mee bezig. Meer specifiek in haar eigen woning waarin ze zich gelukkig wil voelen. Zo leukte ze haar slaapkamer op met de kwalitatieve houten Céline fotokaders, ze koos de Céline kaders vanwege hun Scandinavische touch samen met enkele inspirerende prints.

Het mooie kleurenpallet van de prints met zachte terracotta kleuren geven de slaapkamer van Shauni een trendy maar toch rustgevende uitstraling.

Shauni creëerde een unieke en trendy photo wall door te werken met fotokaders in verschillende formaten en kleuren, ze koos voor de naturel houten fotokader Céline in 40×50, 30×40 en 20×25. Haar fotomuur verreikte ze met witte fotokaders zonder passe-partout die ze nog had liggen. De kaders zijn heel gelijkend aan onze Olivia.

De Céline is een eenvoudig houten kadertje in eikkleur, met helder kwaliteitsglas en een passe-partout in gebroken wit. Deze met zorg afgewerkte lijst is uitermate geschikt voor een discrete omlijsting van jouw mooiste foto’s.

Deze kan je via de website van Print & Frame uploaden en zij framen de prints voor jou in de gewenste kaders in, hoe gemakkelijk is dat! Bovendien kreeg ik steeds super vriendelijke customerservice van deze topmadammen!

ISABELLE VERMEERSCH

Met Isabelle / these_arethe_days hadden we ook een fijne samenwerking. Isabelle is mama van Victor en Millie. Ze is 35 jaar en woont in Boechout, Antwerpen! Met een vader als antiquair is de liefde voor interieur, authenticiteit en oog voor detail haar met de paplepel meegegeven. Zo stak haar moeder steeds veel tijd in het zorgen voor sfeer en gezelligheid in huis zoals het aankleden van de tafel. Wanneer ze bezoek hadden, stonden er altijd verse bloemen in huis en brandden de kaarsjes steeds bij avondval. Door haar vader leerde ze de waarde van authentieke spullen in huis kennen, of dat een goede balans tussen oud en nieuw belangrijk is. Over de jaren heen heeft Isabelle mooie stukken antiek verzameld maar blijft ze die graag mixen met nieuwe items.

Wanneer het aankomt op wallart vind ze het heel belangrijk goed na te denken over wat en waar je iets ophangt. Een kleine foto kan verloren gaan op een grote muur, terwijl een grote prent een kamer zou kunnen domineren.

Zo gelooft Isabelle er sterk in dat de manier waarop je iets tentoonstelt of de ruimte waar je iets hangt het gevoel van de kunst of foto’s kan bepalen. En dat alles valt of staat met de juiste lijst.

Isabelle koos voor de tijdloze smalle lijsten, Ivy en Sophia, een mix van zwart en naturel.

De foto’s van de kinderen krijgen een mooie plek in de gang waar ze de nieuwe lijsten van Print & Frame zal mixen met antieke vergulde lijsten en een heuse fotomuur wil creëren vol fijne momenten! De kunst affiches die ze koos werden opgehangen in de kinderkamers.

‘Heel overzichtelijk en makkelijk online shoppen bij Print & Frame!’

Neem zeker een kijkje op onze Instagram en ontdek er het resultaat van deze en andere samenwerkingen met influencers.
Wil je ook graag een samenwerking met Print & Frame? Stuur ons dan een mailtje via hello@printandframe.be.